Páros Barátság Karkötő | Karkötő Pároknak | Ekszerkiegeszitok.Hu

belátásgátló-erkélyre-obi

Minden termékoldalon feltüntetjük a karkötők anyagát, így azt is, milyen allergén hatással rendelkezik. Termékeink készítése során többnyire ródium bevonatú kiegészítőket használunk, amely minden bőrtípusnak ajánlott. Nem, elővigyázatosságból nem ajánljuk kicsi gyermekeknek, nehogy a gyöngyöket lenyeljék. Egyedi kérése, vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban? Küldje el nekünk! Ékszereink gondosan válogatott, minőségi ásvány alapanyagokból készülnek. EGYEDI ELKÉSZÍTÉS Kérésének megfelelően személyre szabott ékszereket állítunk össze. KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS Anyaghasználatunk során odafigyelünk a fenntarthatóságra.

  1. Készítése
  2. Páros Karkötők - foryoushop.hu
  3. Főoldal - Loved Ones
  4. Férfi
  5. Barátság páros karkötő - Harmonikus barátság - Mantrakristály
  6. Készítő

Készítése

Páros Karkötők - foryoushop.hu

000 Ft feletti értékben történő vásárlás esetén ingyenes a szállítás. Minden karkötőnkre 14 napos elállási lehetőséget biztosítunk, valamint 60 napos javítási garanciát, ha bármi történne a karkötővel. Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a karkötődet, vedd fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen. A Mantrakristálynál vásárolt karkötőkre érvényes a 60 napos javítási garancia. Ez annyit takar, hogy amennyiben önhibádon kívül megsérül, és használhatatlanná válik a karkötő, küldd vissza nekünk, és kapsz egy teljesen új terméket! Minden termékoldalon feltüntetjük a karkötők anyagát, így azt is, milyen allergén hatással rendelkezik. Termékeink készítése során többnyire ródium bevonatú kiegészítőket használunk, amely minden bőrtípusnak ajánlott. Nem, elővigyázatosságból nem ajánljuk kicsi gyermekeknek, nehogy a gyöngyöket lenyeljék. Egyedi kérése, vagy kérdése van a termékkel kapcsolatban? Küldje el nekünk! Ékszereink gondosan válogatott, minőségi ásvány alapanyagokból készülnek.

Főoldal - Loved Ones

Férfi

páros barátság karkötő női

Barátság páros karkötő - Harmonikus barátság - Mantrakristály

  • Páros barátság karkötő készítés
  • Csíkos köröm minták leírása
  • Páros barátság karkötő férfi
  • Nav gov online számla status
  • Nappali gipszkarton tv fal youtube

Készítő

EGYEDI ELKÉSZÍTÉS Kérésének megfelelően személyre szabott ékszereket állítunk össze. KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS Anyaghasználatunk során odafigyelünk a fenntarthatóságra.

Lehetőséged van a termékeket házhozszállítással, vagy GLS csomagpontra kérni 1290 ft-ért. Utánvétel esetén +290 Ft kezelési díjat számítunk fel. 13. 000 Ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes. A termék kézhezvételétől számított 14 napon belül bármikor lehetőséged van elállni a rendeléstől. Igazoltan hibás termék esetén 60 napon belül kicseréljük azt díjmentesen. A karkötő ára és darabszáma páronként értendő! Körméret választás A csukló körméretéhez adjunk hozzá ~0, 5-1 cm-t. Barát 1 karkötő körméret Barát 2 karkötő körméret Ajándékba adod? Válaszd környezetbarát díszdobozunkat. Kukorica felhasználásával készült díszdoboz, amely nem terheli a környezetet. Üzennél Neki? Írj egyedi üzenetet, és tedd egyedibbé az ajándékot. Barátság páros karkötő - képjáspis mennyiség BIZTONSÁGOS, VÉDETT FIZETÉS SSL tanusítvánnyal védett fizetés, így a legnagyobb biztonságban tudhatod adataid. INGYENES ÉS GYORS KISZÁLLÍTÁS 13. 000 Ft-os rendelés felett, díjmentesen szállítjuk ki termékeinket. MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP Rendeléseid Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciával.

Korrekt, megbízható, nagyon kreatív alkotó. Köszönöm Annamária! " csernakmariann

Sitemap | Hogyan Szoktassam Le Az Éjszakai Szoptatásról, 2024