Titán Karbon Gyűrű

nemzeti-mobilfizetés-zrt

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Blake - high-tech fekete karbon és titán kombinációjú Női karikagyűrűnk 5db cirkónia kristállyal díszítve KG-TZ-T1355W (KG-TZ-T1355W-S52) Termékleírás Blake karikagyűrűnk 2021-es kollekciónk újratervezett női darabja! Újraterveztük, több követ tettünk bele, és keskenyebbre készítettük el hölgy vásárlóink kérésére! Különleges, high-tech fekete karbon anyagú női karikagyűrű középen titán sávval és 5db briliáns csiszolású cirkónia kristállyal díszítve. Szélessége: 5 mm Férfi párjáért kattints ide! Hipoallergén, a legújabb technológiával készült modern, elegáns stílusú matt felületű női karikagyűrűnk a 2021-es kollekciónkból. Különleges, high-tech kategóriájú női köves karikagyűrű... Fekete karbon és titán anyag kombinációjából született... Páratlanul tartós, biokompatibilis, súlya pehelykönnyű... Ajándék díszdobozban küldjük garanciajeggyel! Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat.

Antiallergén titániumból készült karikagyűrűk

Titán, a szépség és az erő megtestesítője Bár különböző iparágakban már igen régóta használják a titániumot, vagy rövidebb nevén titánt, az utóbbi években rendkívüli népszerűségre tett szert az ékszerkészítés világában is. Ez a kifejezetten sokoldalú, nagy szilárdságú, ugyanakkor kis sűrűsége miatt különösen könnyű fém nem véletlenül lett ennyire közkedvelt. A népszerűség egyik oka, hogy a súlya annyira kicsi, hogy azok is szívesen hordják a belőle készült ékszereket, akik amúgy nem szeretnek gyűrűt hordani. A másik fő oka, hogy nem allergizál, mivel a titániumból viseléskor nem oldódnak ki fémionok. Így azok is bátran hordhatják, akik fémallergiában szenvednek. A közkedveltség harmadik oka minden bizonnyal az ár lehet, hiszen a titánból készült jeggyűrűpárt sokkal kedvezőbb költséggel vásárolhatod meg, mint aranyból. A nyers titán markáns grafitszürke színe jellegzetes, sötét-ezüstös csillogással. A Marta Meisels Jewelry jegygyűrűt azonban vékony, 18 karátos arany réteggel vonják be, amely nagyon szépen harmonizál a titán mélyebb tónusú színeivel.

Titánium gyűrű szürke karbon betéttel - Nemesacél gyűrűk - Ékszer Pláza Webáruház

55% akció Termékleírás Adatok Hozzászólások(0) Gyűrűméret meghatározása Az ékszer alapféme: titánium Kő típusa: CZ kristály Gyűrűméret: A méreteket fentebb, a termékkép mellett találod Szélesség: 6 mm Állítható méretű: nem Ár tartalma: 1 db gyűrű Néhány évvel ezelőtt még sokak számára furcsa és érthetetlen volt a nemesacélból készített karikagyűrű, de ma már senki nem kérdőjelezi meg ennek a tökéletes alapanyagnak ékszerként való felhasználását. Mivel megmunkálása jóval időigényesebb, illetve a legmagasabb technológiai kihívás elé állítja az ötvöst, ezért a legtöbben nem is foglalkoznak ezzel a nagyszerű fémmel. Pedig rengeteg lehetőség rejlik egy olyan alapanyagban, mint a nemesacél vagy más néven orvosi fém. Azt már számtalanszor olvashattuk, hogy rendkívül kemény és ellenálló, hogy hipoalergén tulajdonságainak köszönhetően bárki, még fémallergiában szenvedők is bátran viselhetik. Más nemesfémekkel szemben a nemesacél nem színeződik el a termálvíztől, kibírja a tengerparti nyaralást és évek múltával is pont ugyanolyan szépen fog ragyogni, mint újkorában.

Klugex Ékszer Shop PayPal és Hitelkártya Elfogadás Információk Titánium Karikagyűrű Anyaga: Titánium (titán) Mérete: 7, 00 mm széles, 2, 30 mm vastag Fémjel: Robbins Bus Ti Súly: kb. 3. 80 grammSelyem és magas fényű kombinációval készült. Belső részén domborított, viselése nagyon kényelmes. Magas színvonalon megmunkált titánium ékszer. Aranyozott Titánium Karikagyűrű Anyaga: Titánium (titán) Mérete: 8, 00 mm széles, 2, 30 mm vastag Fémjel: Titanium Súly: kb. 4. 00 grammTitánium karikagyűrű peremén és belül aranyozott. Titánium Karikagyűrű Cirkónia Kövekkel Anyaga: Titánium (titán) Mérete: 7, 00 mm széles, 2, 34 mm vastag Drágakövek: 10 db 2, 50 mm átmérőjű fehér valódi cirkónia Fémjel: Titanium Súly: kb. 50 grammBelső részén domborított, viselése nagyon kényelmes. Titánium Karikagyűrű Carbon Intarziával Anyaga: Titánium (titán), Carbon Mérete: 7, 00 mm széles, 2, 20 mm vastag Fémjel: Titanium Súly: kb. 30 gramm Magas fényű titánium és carbon szálas intarziával készült. Titánium Karikagyűrű Anyaga: Titánium (titán) Mérete: 6, 00 mm széles, 2, 38 mm vastag Fémjel: Titánium Súly: kb.

Karikagyűrű, jegygyűrű, nemesacél és titán ékszer készítés hagyományos technikával, egyedi megrendelés alapján. - Titán karikagyűrűk

Kő Típus Cirkónia Csiszolás Kerek/Briliáns Kövek száma 30 Paraméterek 2x15x1, 3 mm Gyémánt Súly 0. 01 ct Tisztaság SI2 Szín H Fém Karbon Titán Esküvői jegygyűrű Szélesség 8 Profil Félkarikás Stílus Modern Segítség az ingyenes mérőgyűrűk használatához: A megfelelő méretű eljegyzési vagy jegygyűrű kiválasztása nagyon fontos a viselési kényelem szempontjából. Legyen óvatos a méretmérés során, és az ideális méretet válassza ki. Ügyfeleink elégedettsége az első számú prioritás számunkra. A kényelmes kézbesítés a 100%-os vevői elégedettséget garantáló lépések közé tartozik. Csomagjainkat ingyenesen* és kényelmesen kézbesíti Önnek a Magyar Posta és a GLS futárszolgálat. Törődünk Ügyfeleink elégedettségével. Küldeményeinket professzionális szállítópartnerek kézbesítik. Részletes információkért kérjük, látogasson el erre az oldalra: shipment and payment. Azokra a kedves Vásárlóinkra való tekintettel, akik különleges alkalmakra terveznek ékszereket vásárolni, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a csomagot diszkréten, tartalmának felfedése nélkül küldjük el - ez a megoldás ideális, ha egy eljegyzési gyűrűt vagy meglepetés ajándékot rendel egy szerettének.

Tungsten karikagyűrűk

Ezért kínálunk Vásárlóinknak 14 napos indoklás nélküli visszaküldési lehetőséget a megvásárolt termékekre, és akár 120 napot a nem használt ékszerek visszaküldésére vagy cseréjére, hogy Ön nyugodtan és felesleges stressz nélkül megfontolhassa a vásárlást. További információk a témával kapcsolatban - itt 1976 óta van saját műhelyünk Lengyelországban. Ékszerészeink több, mint 40 éves tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy kivételes ajánlatokat és eredeti megrendeléseket hozzunk létre Ügyfeleink igényei szerint. Ennek köszönhetően készek vagyunk ékszereink különböző módosításait is elvégezni, hogy megfeleljenek az ékszerkészítés legigényesebb szerelmeseinek és az ő elvárásainak. rendeljen személyre szabott tervezést Minden Vásárlónknak lehetősége van arra, hogy egyedi projektet alkosson meg a saját elképzelései szerint. Váltsa valóra vágyait! Az Ön által választott termékek szívvel, nagy gondossággal és minden részletre odafigyelve készülnek el. Mutassa meg nekünk álmai ékszerét, és a SAVICKI elkészíti Önnek!

TITÁN GYŰRŰ ÉS ÉKSZER | Titán, ezüst, arany, palládium, platina ékszerek | Farkasékszer

  1. Állatorvosi egyetem gyakori kérdések
  2. Titánium karikagyűrű
  3. Bonum tv barsi balázs győző
  4. Nevem senki teljes film magyarul video humour
  5. Drk női gumicsizma Atticus villáját a kése mellé helyezte, és félretolta a tányérját – Biztonságos online vásárlás tipp
  6. Karbon karikagyűrűk
  7. Városligeti Gyermeknap 2015 - Napok - ünnep, szabadság, fesztivál
  8. 7 db Ingatlan Csokonyavisontán - Ingatlannet.hu
  9. Mindig látható org http
  10. Szeged hotel auris plaza

Karbon karikagyűrű kollekció Ebben a kategóriában webáruházunk azon karikagyűrűit találod meg, amelyek egy különleges - hazánkban még nem igazán ismert - alapanyagból készültek. A karbon vagy fekete karbon karikagyűrű kollekció darabjai mind stílusukban, mind kinézetben szakítanak a hagyományokkal. Nem követik a nemesfémek iránti görcsös ragaszkodás elvárásait: egyszerre esztétikusak, formabontók és modernek. Azoknak valók, akik szembe mernek menni a megszokásokkal és szeretik, ha valami igazán egyedi lehet a birtokukban. Ha ti is ebbe a körbe tartoztok, akkor ez a kategória pontosan nektek lett kitalálva! Nézzetek szét ti is! Modern, különleges, egyedi: a Marta Meisels Jewelry Webáruházunk, a Marta Meisels Jewelry ékszer kollekciójában ti is megtalálhatjátok azokat a kivételesen szép ékszereket, amikkel méltón megpecsételhetitek a házasságkötést. Amikor a karikagyűrűk megtervezésével foglalkozunk, mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki az adott alapanyagból. Mi számít a legoptimálisabb megoldásnak egy ékszer megkomponálásakor?

Sitemap | Hogyan Szoktassam Le Az Éjszakai Szoptatásról, 2024